claralindman

www.claralindman.blogg.se
www.claralindman.blogg.se

river jordan

Spotify länk till ett underbart bra band : Dog Is Dead

rakkaus

Om mindre än en vecka så befinner jag mig med hela min familj igen. Ibland fattar jag inte hur stört mycket man avgudar dom. Ahh ler, nä fan nu känner mig lite smått töntig här men antar de så man känner sig när man gillar något så mycket. all kärlek till Isää,Äiti,Mirja,Joel,Fanny,Tove och Feffo (Felicia) Ses om några dagar!

everloving

trött,irreterad,död,skrattvänlig,förskyld,blä x blä så mår jag idag. nu ska jag sova hej då världen ha de fint

garvar lite mycket nu

hahahhahahhahahaha bara för att jag skratta nonstop i 10 minuter

bästa låten på länge


tell me when you hear me falling


gorgeous

CC Adcock & The Lafayette Marquis – Bleed 2 Feed - Soundtrack Version

high speed

Vinter snyggt från monki! Den blåa topen e fan en dröm, sen jag såg den i affärern har jag inte riktigt kunna släppt den.. Hehe man har ju visat den här topen för mamma nu, så man får ju se vad som dyker upp i paketen om 14 dagar. Idag e det lördag och idag hade jag tänkt att övertala my father to go to gekås with me! Ciaociao kram på er!

beast

jag vill så mycket men jag vet inte hur jag ska bära mig åt.

förtjänar att må dåligt dum som jag va drog jag till skolan, men fan skitsamma fick träffa alla fina vänner där <3
kvällen har varit fin med mamma & pappa och en jäkla massa mat hehe.. Imorgon kommer världens saknade person hit, en del av mig liksom. Längtar.

until we bleed


bästa scenen på länge

(90210)

christmas light

The fever is gone! Ett steg närmare frisk!
Imorgon drar jag till halmstad för att gå i skolan över dagen och sen som det ser ut som ska jag ta tåget till malmö för att hänga med systrarna på kvällen samt julhandla lite snabbt på morgonen på lördagen och sen tillbaka till ullared!
Nu är jag trött på att vara sjuk så nu ska jag vara aktiv som fasen även om kroppen kanske inte mår prima!
Så adios mi amigos!

BAMBI

Tokyo Police Club – Bambi Tokyo Police Club var min drog i juni och har precis blivit det åter igen. Killen ovanför min nya crush.

shoot me in the head, please mr

man kanske skulle var smart och börja med svenskan, men fan mitt huvud är inte att leka med förtillfället. Och jag känner ingen motivation till att fundera och skriva något bra. Allt som finns i mitt huvud är smärta, och skit tankar.
Nä nu får jag sluta vara deppig och börja bli glad! Dags att plugga in hörlurarna och lyssna på: Keane – Spiralling - Radio EditBillie The Vision & The Dancers – Nightmares ! bam!

to be with you

Längtar som fasen nu tills doppardagan, finns verkligen ingen mysigare dag! Åh maten <3  och allt annat är ju bara för himla fint!
bild från julen 08! Nu? blir de té och fortsätta att sova i soffan och se på film! ciaociao people!

I don't feel it anymore

pic: me

"gråt inte älskling"

Efter ett par timmars sömn och otrolig frossa,feber,halsont och öronont så bestämde jag mig för att åka hem till pappa & mamma. Så nu är jag här, i världens julmysiga hus, död och sliten är jag också för den delen. Aldrig känt mig vackrare hehe, ögonen ser ut som världens olyckligaste och jag låter som en man.
På tåget satt folk och bara stirra på mig. Förmodligen var det för att en livs levande zombie satt framför dom med alldels för hög musik. Jag är deppig så nu ska jag sluta skriva ner mitt underbara liv.
och jag saknar min syster, men på fredag will she be home efter fem månader!! wiho!

båda sidor nu

jag har en väldigt bra vän. ville bara medela det.

john lennon <3

love is real, real is love.

det går inte att undvika ledsna ansikten

bild från i maj i år. tiden går sjukt fort. ville bara säga det.
Fått tillbaka min flamation i ögat :( så nu värker hela vänstra ögat på huvdet. Fan vad tråkig blogg jag har nä får återkomma med roligare inlägg nästa gång! kram!

RSS 2.0