YEPP I HATE IT

Jag kom fram till en sak för en timme sedan.
Jag hatar glögg.
Räckte att få en liten droppe glögg på min rosa tunga.
Sedan började jag nästan spy.
Japp, då vet jag säkert att jag hatar glögg.
Tack och hej leverpastej!

Listan över världens sju(8) underverk

Satt och kollade på världens sju underverk på google. Vafan allt är ju tecknat satt och tänkte att det skulle vara helt storslagna verk! Med icke sa nicke det här med målningar på kända underverk var nog inte så intressant trots allt. Men vad ska man göra? Man kan ju inte hoppa tillbaks i tiden och ta med kameran direkt.
Här har vi dom:
1.Cheopspyramiden
2.Babylons hängande trädgårdar
3.Zeusstatyn i Olympia
4.Artemistemplet i Efesos
5.Mausoleet i Halikarnassos
6.Kolossen på Rhodos
7.Winnerbröd
Här har vi det kommande. Alltså 8:onde verket!
8. Clara lindman

SUNDAY BLOOM

Den här söndagen har vart så hääääääääääääääääääääääääääääääääär fin.
Lugn & skön precis som en söndag ska vara. I morgon ny start på veckan fyfyfy jag vill ju ha mer helg! typiskt.
Och första advent med andra ord tre söndagar till sedan är det dags för doppardagen! GLAD TJEJ HÄR JA.
Puss & kram rövkanal som Rebecka sa. ahaha

THIS DAY WAS WONDERFUL

Japp som rubriken lyder otroligt fin dag. Dagen börja tidigt som attan! Rebecka & Jag och Tina drog ner till Halmstad denna tidiga lördag morgon. Tittade på vårt fina fina gymnasium och jag tror jag har hittat mitt förstaval! woho!
Sen så tog jag och fine Bex tåget hemåt mot VBG, slängde till med några julklapps fynd!  6 har ju kvar glömde att jag har en liteen förlängd familj nu med pojkvänner och en gemensam julis till några bra människor och fan menat 7 då.. Och det svåraste så klart MÄNNEN.. Dessa män alltså.. + two girls. (Mikaela jag spara DOM till VÅR JULHANDLING, För den får man inte missa nej tror du jag skiter i våra traditioner som starta sen vi var tio/elva ALDRIG) och var skit stolta för vi fick a bussen till gekås hohoho.. Ja och vet ni? Hade inte ätit kebabpizza på ett ganska långt tag så jag passa på att äta två stycken! hah nee så kanske det inte riktigt var men två pizzor med kebab fick jag i mig av olika själ. När jag kom hem vid femtiden så fördrog jag tiden via skype sedan JULKLAPPS packning. Åh älskar det.. Ja kvalitén är phootbooth alltså jävligt dålig. Men huvudsaken är att ni ser vad det är och det är mina paket och gurran! Och kommande dag alltså söndag då ska jag SOV HELA JÄVLA DAGEN. Den som ringer eller smsar kommer få hat brev i brevlådan.

AZKABAN

Hahaha..

INGEN LÄMNAS KVAR

tristi giorni sono stati belli fine
photo:Clara Lindman

NO ONE IS THE SAME

Satt just och fundera på hur det kunde vara så kallt? Det är obeskrivligt kallt och jag fryser verkligen ihjäl snart. Om en timme ska jag cykla till bussen om inte tidigare pga halka på vägarna. Igår var det hemarbetsdag som dom kallar det och då samarbetade jag och Rebecka med arbetet. Det blev långt och bra.. Haha fy vad kul man kan ha med en kamera åh herren min dag vad kallt och rolig går dagen var! Och medans jag har varit uppe en stund nu så inser jag hur mycket jag hatar att gå upp tidigt. Jag VILL bara ligga kvar i min varma säng och sova. Men nej det får man inte eftersom en liten skit skola börjar åtta på morgonen och bussen kommer tjugo över sju... Nu ska jag leta efter mer kläder för jag sitter och verkligen darrar......
tre stilbilder från igår.

LISABOA

Fanny,Geza och jag sitter och kollar på Harry Potter kärlek till dom där filmerna, han är liksom en del av min barndom den där harry med vännerna ron & hermonie. Hej jag är en liten nörd tror jag. Och vet ni jag snackade med min kära syster på skype innan hon befinner sig i Portugal och pluggar så vi brukar snacka inprincip varje dag. Och vi kom på en sak om en månad är det jul ungefär då är hon hemma + JULMAT för hela slanten. Hej här har vi en glad tjej. Hemmagjorda köttbullar åhhh dör lite smått älskar hemmagjorda köttbullar. Och allt annat som innebär med julen. Här har vi lite bilder på syster & portugal!
Här har vi sis i sin ny inköpta ridhatt!
Härliga medelhavs hus.
Det var nog lite kallare än va feffe hade tänkt sig så det blev strumpbyxor till klänning haha lite roligt tycker jag.
Felicia var på en vänskapsmatch mellan dom fina lagen portugal vs spanien. Själv hejar man på Spanien men dom blev ganska krossade fyra - noll till Portugal. Och Torres & Ronaldo var med åh.. avundsjuk.

Today

Igår begav sig alla nior till halmsradarena för gymnasiemässa. Hade inga höga förväntningar direkt men det blev faktiskt väldigt trevligt. Sprang runt med Tina & Rebecka goa tjejer det. Vi hittade världens härligaste gymnasium i Halmstad eller det verkade så himla härligt. Vid ett tiden var vi back to school så Becka jag & Josse åt lite middag och sedan checka vi invigningen av vår nya gympasal. Rebecka och jag drog ner till GEKÅS/byn och tralla runt där. Sen blev vi hungrig så vi gick till ica och köpte en baugette och vi satt UTE och åt den, heliga maria vad KALLT. Men vi hade det så fint så vi snacka om vardagsting och framtiden. Rebecka så himla bra vän. Nu är jag vaken och det känns som att jag har dansat hela natten på en nattklubb vilket jag verkligen inte gjort. För här jag bor så är nog det närmsta du kan kalla nattklubb är vårt hönshus. Nä nu ska jag ut i Snön!! (mysigt jue) Puss på er fina ni

I AM I AM A ZOMBIE

Jag är död bokstavligt. Jag orkar inte röra ett finger nästan så här sitter jag och skriver med pekfingret. Tragiskt jag vet. Skulle egentligen till min fina  vän Ylva men jag är förpå tok trött för att gå två steg så jag ska sova i min soffa istället. Hade jag tänkt mig. Nä nu ska jag sova lite och jag har så jäkla ONT i magen rent ut sagt trodde det var min tajta kjol som gjorde så att det gjorde ont (högkjol) men icke sa nicke. Så nu ligger jag här och dör lite mer.. och imorgon är det gymnasium mässa med hela halland! Kram på er!

PLUGGPLUGGPLUGG OCH MER PLUGG

Jag pluggar till ett förhör (prov i min hjärna) i no:n som handlar om sexualkunskap. Och vår lärare har alltid svåra prov och mål och fy vad jag hatar att plugga till honoms prov för jag vet att jag måste vara jordens sämsta människa i ämnet no. Det är så mycket man ska kunna. Och jag kom precis på, juste måste plugga på alla könsdelar som är så (nödvändiga att kunna?) Jag kan redan det man behöver veta ;) vi behöver ju ingen jäkla överkurs i allt... är min åsikt då.. Ja och för er som inte visste det så har 1/3 av alla vuxna herpes och dom vet knappt om det det. Det är nog det mest nödvändiga jag har lärt mig.. haha
Träffade min kära älskling innan idag med ;)

Hur en mening kan beskriva en känsla som är så svår att säga


"Du vet inte ett dugg om kärlek.
Det gör jag visst,
jag har aldrig kanske upplevt kärleken av någon som älskar just mig. Men jag har upplevt att få hjärtat krossat.
Hur då?
Varenda gång han ser på mig påminns jag om hur mycket jag inte är hans"
text by me

Vänner


FARSDAG

Suttit i ett bra tag med att fixa designen. Resultat: allt går bara fel, ger upp och försöker en annan dag. html koder in my ass säger jag bara....
Farsdag idag åh Pappa, min pappa du är underbart bäst ska du veta! puss
Och snart så kommer hälften av syskona hem för att käka middag och fira pappa! Så nu blir det en snabb dusch! LATER

PYRO

Tre menar fyra hyfsat nya låtar som är mina favoriter för tillfället på den nya fronten annars är det gamla goa coldplay låtar och john lennon och bon iver som gäller annars just nu. Och på tal om musik Jay & Linnea vilka människor! Så himlens talangfulla. Blir ju helt paff över hur två människor kan vara så bra.

FIN

Får man vara sötare? Hittade några underbart gulliga bilder på vår katt Tissla när hon var bebis. åhhhh..
Stor dos kärlek till den katten

Fredagen den 12 november

Åh så fin.

EARTHPEOPLE RAISE YOUR HANDS

HEJ alla jordbor. Jag måste vara världens smartaste människa. Ärligt talat vem cyklar utan vantar och kommer hem och säger du mamma.. Fan vad kallt det var att cykla hem idag om händerna. Hade du vantar på dig då? Va? nä..
Eller att man glömmer det viktigast saken man behöver i ett gult skåp i alfas uppehållsrum.. suck att livet bjuder på en massa komplikationer som förstör för en. Sorgligt att jag sörjer detta nu istället för att hjälpa någon som knappt har råd till en bröd bit. Vilket jag gör än ändring på nu! Nu ska jag sms:a slut på mina pengar för att skänka pengar till någon som verkligen behöver dom. Jag behöver liksom inte svara på jag mår bra. När jag gör det. Istället är det bättre att hjälpa någon som inte mår bra.
Söta barn i Haiti.
Jag tvinga min mamma & pappa att gå med i unicef. för två år sedan kanske?  Jäkligt bra företag ska ni veta.
banner-pojke-200-150fvu

FUNDERSAM

Det första jag gjorde denna morgon var att gå till syon. Eftersom jag ska välja gymnasium.
Ärligt talat. Hade jag förväntat mig mer. En syo ska hjälpa dig vägleda dig inte göra allt tvärt i mot din egna vilja.
Jag ska inte bo eller gå kvar här i Halland är mitt mål. För jag har hittat min dröm skola i GBG & ML. Men det kändes som att hon hela tiden FALKENBERG.. Du FALKENBERG har det så.. Du kanske träffar en kille som du blir jätte kär i och vill stanna vad gör du då? (hon drog exakt samma historia för Jennifer i min klass med) Puh hon kan man inte låta sig styras av då blir man nog deprimerad. Jag har nämligen hittat två riktigt bra skolor och det enda hon gjorde var att försöka sudda ut min dröm mitt mål med sitt jäkla nervösa skratt och Falkenberg in my heart ord. "Jo, jag vill gärna gå där tycker det känns bra" "Nu låter jag kristisk men det är inte bra" "Falkenberg har allt du vill" haha komiskt.
Ståt i cafet idag med Ylva & Josephina. Haha är ordet. Dessa två tjejer är ju för goa. Nu ska jag göra någon läxa egentligen men jag är obeskrivligt trött så jag tror jag skjuter upp det som vanligt.. Kram på er!

5+5 saker ni inte visste

1. Jag hatar egentligen melodifestivalens musik den är ju skit kass. Men av någon anledning så följer det bänkat framför tv:n varenda lördag kväll i februari och mars.
2. Jag är den människan som delar ballerinan. Ni vet skruvar av den?
3. Jag tycker alkohol är ganska äckligt faktiskt har börjat ogilla öl med. Tummen upp för nykterister
4. Jag älskar John Lennons musik
5. Jag avskyr Gina tricot.
6. Jag har bra självförtroende faktiskt. Gillar uttrycket "du är fin som du är" kom ihåg det. Det är ni.
7. Jag vill flytta ifrån Halland. Går och tänker varenda dag om jag ska hoppa på tåget för att se vad jag hamnar.
8. Jag skulle aldrig vilja få vad jag ville bara så där. Jag tycker man ska jobba & förtjäna det man får.
9. Jag älskar att studera människor. Finns det något bättre än att se hur olika vi är?
10. Jag ogillar Twilight starkt.
Kram på er.

APRILBARN

photo:Clara Lindman
För första gången på nära håll
stod vi som frusna mot varandra
Och mina händer rörde aldrig din hud
men jag vet att du kände
förmodligen en av kents finaste texter. slående bra.

MINNEN SOM FÅR EN ATT LE

Från 2009

SATURDAY N' SUNDAY

Lördag & Söndagen i bilder. Lördagen klassfest så himla bra klass man har egentligen. Bilderna från klassfesten är tagna av Andreas paparazzin skulle jag chansa på med Fridis kamera. Klassfesten var halloween tema man skulle klä ut sig själv var jag the withe queen från alice in wonderland. Med blod lite överallt. Lyckad kväll! Tyvärr har jag ingen bra bild på mig och outfiten. Eftersom jag drog av den kliande underkjolen som var underklänningen efter två timmar. Söndagsbilder tagna av Bexie & Jossie.  Jag hade en riktigt fin helg med fina människor helt enkelt.

DET HÄR MED FRAMTIDEN...

Ibland undrar jag vad man ska göra med sitt liv.
Tanken faller i ens eget huvud och där sitter man och funderar "vad fan ska jag göra?"
Ska jag bli känd framgångsrik jobbnarkoman? Jobba tills jag är fyrtiofem och är stenrik?
Utan en familj. Eller hinner man träffa den rätta och få barn om man satsar helhjärtat på karriären?
Tveksamt faktiskt det är nog få som gör det. Så vidare dom inte skaffar barn först och börjar satsa sen.
Men då missa man poängen lite. Man missar att se sina barn växa upp kanske. Eller vad vet jag?
En femton årig tjej som vet knappt vad ut och in är?
Det här med framtiden är ett svårt faktum som jag inte ens vill spekulera om men jag måste.
Om ett år ska jag ha valt något som förmodligen kommer forma mig till den vuxna självsäkra kvinna som ska ta egna beslut,jobba bli kär,flytta och betala räkningar och allt som innebär att bli vuxen.
Något som min familj säger är gör det du brinner för det du är duktig på. Ditt beslut kan forma hela din framtid.
Och det är bättre att du gör något du vill som du brinner för nu. Istället för att ta en linje du inte känner för att satsa helhjärtat för. Så du inte tar den bara för bra plugg möjligheter arbetsmöjligheter i framtiden. När man är femton ska man inte veta vad man vill bli. Sanningen är man kanske inte vet vad man vill bli försen man är sjuttio och en sak alla ska veta är att man duger som man är. Och man behöver inte bli något mer än dig själv faktiskt.
Och en sak vet jag om min framtid är det är inte fel att drömma ha storslagna drömmar. Hur galna drömmarna än kan vara. Så kan dom faktiskt slå in utan att du är medveten om det. Och det är min dröm att ha omedvetna drömmar. Jag vill inte veta vad jag vill bli. Jag vill bara vara jag.

WHO SAID IT WAS EASY TO BE A MOVIESTAR?

Är så jäkla trött på pressen. Gamla bilder på mig har läckt ut och jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Och Bland annat innehåller artikeln om min affär med taylor Lautner det hände bara en gång och jag ångar det djupt. Jag ska försöka bli den förebild jag var innan för unga tjejer!

HUNGRY LIKE A BEAR

Jag skulle ha varit alice i underlandet på lördag men jag tror jag ändra mig precis. En ängel/prinsessa/spökbrud eah någon form av människa i en vit ful klänning haha.. Med vit or svart sminkning och lockigt år. Bara för det är halloween behöver man inte vara en pyskopat eller vampyr. Utan det går la lika fint med sött som danger. Fast något ska jag la piffa till det hela med. Jag är oerhört hungrig nu så jag väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta. Men det tar ju sin lilla tid. Han måste nog vara släkt med en snigel eller sten för dom kan inte enns röra sig. Så sakta går det för min pappa att komm hem känns det som...
Yeeeey hah nu kom pappa hallejuha dags för dinnertime!

KÄRLEK


Dom sista löven är fallna

pics:Clara Lindman
Städat min garderob/hall utanför mitt rum och i have to say that det blev riktigt lyckat. Snyggt & rent nu.
På lördag halloween fest jag och bex har bestämt oss för att vara något storslaget men vi kommer verkligen inte på ett skit. Och det är ju dö tråkigt att inte klä ut sig. Efter festen ska vi förmodligen sova hos Jossepina mysigt. CIAO MÅSTE DRA.

THE NEW STAR

Dog lite en stund. Hur himla söt får man vara? och han slår ju Ke$ha bokstavligt i häst längder.
Här har vi den nya barn stjärnan världen.

BORTA BÄST,HEMMA BRA

Jahopp då var man hemma igen då. Kul. Min rubrik beskriver läget ganska bra för tillfället för vad jag känner för att vara hemma.
Idag blir det lata sig alla'dagen. Varit upp för tok för sent dessa tre malmödagar. Och gott upp på tok för tidigt.
Och vet ni? Jag har köpt första julklappen för i år! woho! (och tro mig det är en julklapp jag skulle gärna vilja ha för att klappen är så himla åhhhh gaahh dregel dregel) Har till och med köpt världens finaste klänning till julen och andra fina tillfällen.. Lite smått lycklig är jag endå även om jag är hemma i denna fantastiska hålla.
Puss på er finisar

RSS 2.0